Reiki 2

De Reiki 2 heeft veel uitbreidingen ten opzichte van de eerste Reiki graad. De (Reiki) energie wordt na de inwijding intenser en krachtiger. Dat zal ook duidelijk voelbaar zijn.

Met de symbolen waar je een inwijding voor krijgt kun je aan je spirituele groei werken en aan je blokkades bv je angsten en onzekerheden. Je zal jezelf ook op mentaal en emotioneel niveau beter kunnen behandelen door het gebruik van de symbolen.

Je kunt aan de slag gaan met pijnlijke situaties uit je verleden, aan vastzittende pijnen, patronen en overtuigingen. Je kunt zelfs situaties in het heden verleden en toekomst behandelen.  Je gaat ook leren vertrouwen dat de juiste dingen zich op het juiste momenten aanbieden voor jouw innerlijke groei je zult liefdevolle ondersteuning vinden in de Reiki energie.

Reiki cursus

Reiki is een levenslang leerproces

Reiki cursusAan het einde van deze cursus heb je de kennis die je nodig hebt om Reiki te gaan gebruiken voor zelfgenezing en om anderen te helpen. Door de symbolen kan je de behandeling veel meer kracht meegeven en kan je ook mensen, dieren en landen op afstand energie geven. Geniet er vooral van om het te gebruiken  voor je eigen spirituele groei!

Djoeke en Christel gaan je begeleiden hierin. Aan het eind van deze inspirerende dag heb je een certificaat voor je Reiki 2 en je kunt dan niet alleen een Reiki behandeling geven maar ook jezelf tijdens je yin beoefening.

Christel is al sinds 1998 Reiki master en sinds 2022 Grandmaster via de Reiki Usui Traditie en is aangesloten bij de cirkel. Samen gaan we er een fijn en inspirerende dag van maken💞

Deze Reiki 2  bestaat uit 1 dag
( 1 afstemming, het leren van verschillende behandelingen geven, Reiki-Yin yoga en meditatie)

Minimale aantal deelnemers 2, maximaal 8

Waar: Pilago, Keulenaar 44, Wijk bij duurstede
Hoe laat: zondag 10:00 tot ong. 17:00

Geef je op⬇️

Er worden ook terugkom dagen georganiseerd om de handoplegging, symbolen en de afstandsbehandelingen te kunnen beoefenen.

 

Ik ben aangesloten bij de Cirkel.

Minimale deelname om door te gaan is 4 personen

Ik ben aangesloten bij

  • De Cirkel,
  • De Lightarian instituut,
  • Magnified healing instituut,
  • The Center of Being.
  • The livingreiki Academy
    Er wordt hier vanuit Liefde, Passie & Professionaliteit gewerkt

You cannot copy content of this page