999 energie

In energiegenezing en spirituele kringen weten we dat we uiteindelijk allemaal energiewezens zijn.

Wij zijn energie en zijn als zodanig verbonden met de energieën om ons heen. Dat kunnen de energieën zijn van je auto, je buurman, het zonnestelsel enz. Dit is wat het gezegde ‘we zijn allemaal één’ echt probeert uit te drukken in energetische zin.

De energieën van de zon zijn een deel van jou, en jouw energieën zijn een deel van de zon. Hier komt het gezegde ‘we are all stardust’ vandaan. Als we allemaal energie zijn en alle energie van het universum al deel uitmaakt van ons, wat is dan 999 energie?

Wat is 999 energie?

Wanneer je werkt met energieën voor genezing, persoonlijke en spirituele groei, is het mogelijk om toegang te krijgen tot bepaalde energiebanden die geschikter zijn voor bepaalde soorten werk die je wilt bereiken.

Als je bijvoorbeeld je paranormale vermogens wilt vergroten, wil je misschien toegang krijgen tot en verbinding maken met de engelenrijken (die werken in een band van frequenties).

Het lijkt veel op het gebruik van een oude radio om af te stemmen op een frequentie om een ​​duidelijke uitzending van een specifiek radiostation te krijgen.

Wil je naar popmuziek luisteren, dan draai je aan de draaiknop en probeer je af te stemmen op een frequentie waarop een popradiostation uitzendt.

Dit is wat energetische genezing beoogt te doen. Je kunt afstemmen op de meest geschikte energieband die het beste past bij wat je wilt bereiken.

Met dit in gedachten is 999 Hz een frequentieband van energie. Het is een zeer hoge energiefrequentie en is de hoogste frequentie in de engelenrijk en vertegenwoordigt eenheid, het sluiten van een cyclus, vooruitgaan en spiritueel bewustzijn.

Lichamelijk kunnen deze energieën een gevoel van kalmte en evenwicht opwekken en kunnen ze helpen om een ​​gezonde slaap te herstellen.

Het engelenrijk wordt geassocieerd met deze energieën en kunnen helpen bij de ontwikkeling en versterking van spirituele gaven, genezing en ascensie. Ook lijken deze energieën veel universele informatie te bevatten.

Hoe krijg je toegang tot 999 energieën?

999-energieën zijn een fantastische energieband om mee te werken en kunnen naast alle andere soorten energiegenezing worden gebruikt.

Als je gewend bent om met energieën te werken, kun je intentie gebruiken om toegang te krijgen tot energieën met 999 frequenties.

Als je kalm en stil bent, probeer je dan op je energieën te concentreren en stel je voor dat de energieën in trilling stijgen. Voel hoe kleine lichtdeeltjes beginnen te glinsteren.

Als je er dan klaar voor bent, gebruik dan je intentie om toegang te krijgen tot de 999 frequenties.

Vaak merk je dat dit gebeurt wanneer je een licht suizend geluid in je oren hoort of een sterk besef krijgt.

Als energiegenezing nieuw voor je is of je liever een directe methode hebt, dan zou je kunnen overwegen om afstemmingen te gebruiken om je te helpen.

Lightarian Angellink

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page