Begin klein en verander je leven

headspaceHoe lastig is het om je leven en je gedachten positief om te zetten? Nou heel lastig. Maar je wilt toch blij en gelukkig door het leven gaan toch? Ik kan je vertellen dat wanneer je een dag vrij bent en geen plannen hebt het niet helpt om  je dag te verslapen. Of op de bank blijft hangen. Het lost namelijk het probleem in je headspace niet op. Je lichaam vindt je na zo’n dag ook niet meer aardig en je hoofd denkt dat je gewoon moe bent. Maar is dat ook zo? Je hebt de hele dag niets gedaan waar moet je dan moe van zijn?

Oplossing

Begin met een kleine stap, pak je yogamat en ga 30 minuten yoga doen.
Het liefst bij ons. Voordat je aan je houdingen begint, maak je contact met je lichaam en merk dan op hoe je geest en lichaam zich verhouden op dat moment. Na de les als je in de lighouding (Savasana) aan het ontspannen bent, voel dan nog eens na of er iets anders is geworden. Bij mij heeft niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn hoofd meer ruimte gekregen.
Subtiel verander je elke keer als je op je yogamat een les doet.
Waarom? Nou je indrukken/ervaringen, zowel goede als slechte, laten iets achter. Niet alleen in je hoofd, maar ook in je lichaam. Als je deze indrukken/ervaringen niet verwerkt, kun je pijn gaan voelen in je hoofd maar ook in je lichaam.
Dat laatste is het lastigste om weer weg te krijgen, want dat is iets dat allang een probleem is in je hoofd, maar waar je niets mee gedaan hebt.

Blij met zelfzorg

Nee geen oordeel, maar wel iets om over na te denken! Soms heb je gewoon te weinig gereedschappen in je geest om met een oplossing te komen. Op je yogamat kan je veel van deze pijntjes en gedachtenkronkels los weken en weer naar de oppervlakte brengen. Zodat je ze alsnog kunt verwerken. Wil jij ook blij en pijnvrij zijn? Begin dan aan zelfzorg.
Pak je yogamat en begin aan het avontuur waar je gegarandeerd beter uit komt!

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page