Jezelf beschermen

Aura

Voordat je de regen in stapt, trek je je jas aan.
Op een gelijksoortige manier is het nodig telkens wanneer je iemand helpt je ‘energiejas’ aan te trekken. Wanneer je je hart voor een ander openstelt, sta je ook open voor het ontvangen van resten angst-energie die de ander in jouw richting kan  spuien. Dat betekent niet dat je niet moet helpen.

Het is echter zoiets als iemand helpen die een poosje in de regen heeft gelopen: hij of zij zit misschien onder de modder en niemand heeft er iets aan als die modder op jou wordt overgebracht.
Met andere woorden: wanneer je iemand helpt zijn of haar gedachten en emoties te reinigen, komen er gifstoffen vrij, en die kunnen op degene spatten die in de buurt is, zoals op jou, die helpt.

De geïncarneerde engelen (lichtwerkers) onder jullie zijn vaak de ‘bloedende harten’ van de aarde-engelenrijk en het is goed dat je jezelf beschermt  voordat je genezende arbeid gaat verrichten. Anders kan het dat je extra lichaamsvet krijgt om jezelf te beschermen en te isoleren.

Afvallen

Dat extra vet hoeft niet per se door te veel eten te komen, en je zult merken dat het gewicht nauwelijks reageert op lijnen en bewegen. De zachte laag is echter een vorm van bescherming die je kunt verruilen voor een laag beschermende energie, of een soort schild. Het kost maar een paar tellen om je energetische schild op te bouwen. Het zal jou helpen als je dit elke keer doet als je iemand helpt of heelt, het maakt niet uit of het om betaald werk of vrijwilligerswerk gaat. Het doet er ook niet toe of degene die je helpt een vreemde, een cliënt, een familielid of een vriend is en het maakt ook niet uit hoe lang de sessie duurt dat kan even zijn, maar ook een paar dagen.
Wanneer je iemand gaat helpen, scherm je je af.

Vergeten af te schermen

Als je vergeet af te schermen voor de sessie, kun je dat nog altijd afschermen tijdens de sessie. Het is nooit te laat om dit te doen, maar je kunt wel reeds psychisch afval hebben opgenomen, dus moet je dat na afloop zien kwijt te raken via een reinigingsproces .Gewoon door de intentie dat je je wilt afschermen met een beschermende laag licht en energie, gebeurt dat ook.

Intentie

Wie deze intentie heeft, krijgt altijd onmiddellijk resultaat.
Je afschermen doe je door te visualiseren, te voelen en/of te denken dat je in een cocon van licht zit. Dit licht is de essentie van engelen en het is een levende, liefdevolle, intelligente energie die je hebt opgeroepen om je te omgeven en beschermen.

Een schild van licht

Je kunt een schild van diverse kleuren licht om je heen aanbrengen, afhankelijk van je bedoeling. Als je vraagt, zal je het ontvangen, niemand uitgezonderd

De kleuren die je kan gebruiken zijn

Wit licht: Met dit licht zal je veilig en schoon blijven. Wordt ook gezien als engelenlicht

Roze licht: dit is het licht dat je moet aanroepen als je bij een negatief persoon bent die geobsedeerd wordt door zijn of haar problemen.
Het roze licht stuurt liefdevolle energie naar iedereen die met je praat en stuurt tegelijkertijd liefdevolle energie naar binnen, naar jou toe.
Niets kan dit roze schild doordringen behalve liefdevolle gedachten en energieën.

Smaragdgroen licht: laat je omhullen door dit licht wanneer je een onevenwichtigheid in je fysieke lichaam wilt helen. Je lichaam absorbeert dit licht op die plekken waar behoefte is aan helende energie.

Paars licht: stel je voor dat je gehuld wordt in paars licht, dat je spirituele frequentie verhoogt, waardoor je boven problemen kunt uitstijgen en in aanraking kunt komen met het hoogste niveau van goddelijke raadgeving.
Op paars licht ketsen lagere energieën, lagere entiteiten of aan de aarde gebonden geesten af.

Regenbooglicht: zie voor je of voel dat je een jas draagt die uit regenboogkleurige strepen bestaat en die je vermogen om energetische genezing op jezelf of anderen toe te passen, vergroot.
Als je dat wilt, kun je je omhullen met lagen veelkleurig licht om alle heilzame effecten van de verschillende kleuren op te roepen.
Je kunt bijvoorbeeld een driekleurige laag licht visualiseren, met eerst wit licht voor engelenenergie, vervolgens een laag groen licht voor genezing en dan paars licht om je bewustzijn tot de hoogste waarheid te verheffen.

Je kunt een schild in het leven roepen om je dierbaren, je huis, je voertuigen, je stad, je land of de wereld te beschermen.
Gebruik gewoon dezelfde methoden om voor je te zien dat deze mensen, voorwerpen, plaatsen of gebieden door genezend licht worden omgeven.

Quidancers Impulse


bron: http://eigen-wijzer.clubs.nl

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page