Beyond Body & Mind van Karunesh

Beyond body& mind

Deze Beyond Body & Mind meditatie is om lichaam en geest te kalmeren, de verbinding met het hogere zelf te intensiveren. Door gebruik te maken van klokken, rustgevende muziek en rustige pauzes, bereikt Karunesh een zinderende reis om de geest tot rust te brengen en te centreren in het natuurlijke ritme van het lichaam. Dit is een prachtige reis voor diepe ontspanning voor lichaamswerk en genezende omgevingen. Het is ook zeer effectief voor persoonlijke yoga en meditatie.

Muziek bij deze meditatie van Spotify

Beyond Body & Mind Meditatie:

1. Ga in een comfortabele positie zitten en sluit uw ogen.
Met je mond dicht, adem je op een normale manier in door de neus. Adem uit en neurie tegelijkertijd op een comfortabele toonhoogte
voor jou. Na een tijdje zal je hele lichaam trillen met het zoemen. Jij en de vibratie zullen één worden. Als je zin hebt, kun je veranderende toonhoogte van je neuriën en laat je lichaam zachtjes bewegen.

2. Beide ogen zijn gericht op het punt tussen je wenkbrauwen – het zogenaamde ‘derde oog’. Dit kan in het begin een beetje vreemd aanvoelen, maar als de tijd verstrijkt, deze positionering van de ogen zal een gemakkelijke oefening worden. Probeer op natuurlijke wijze te ademen. Deze oefening helpt je om je geest los te maken en te kalmeren.

3. Probeer gewoon je hart te voelen. Er is niets speciaals te doen, geen bepaald doel te bereiken. Je maakt deel uit van alles en de alomtegenwoordige liefde van het universum.

4. Dit deel van de meditatie begint met het geluid van een Gong. Ga lekker liggen en ontspan. Laat je omringen door de kalmerende en aangename geluiden van de Tibetaanse klankschalen. Laat je lichaam uitbreiden voorbij zijn fysieke beperkingen en word één met bestaan.

Bezoek onze meditatie avonden 1 x per maand

Deze Meditatie is gemaakt door Karunesh

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page