Boos zijn is zeker niet verkeerd

Boosheid

tot 10 tellenEr wordt je geleerd dat boos worden niet goed is voor je, dat je tot 10 moet tellen en vooral niet aan een ander moet laten zien dat je boos bent. Maar wat gebeurt er dan met je?

 

Uiten

Gefrustreerd Je boosheid gaat niet weg door tot 10 te tellen. Je zal het echt moeten uiten, het gaat anders in je geest en lichaam vast zitten. Je loopt dan weg van een emotie die jou kwaad kan doen. Je wordt gefrustreerd, je kan er zelfs depressief van worden en jezelf gaan haten. Dat is iets wat je zeker niet wilt. Praten en vertellen wat je dwars zit is een schone zaak. Let wel op dat je niet om boos te zijn altijd je stem moet verheffen, want je zal merken dat door de belangrijke dingen te bespreken, de kleine dingen er niet meer toe doen. “Choose your battles”.

Praten

Het kan zijn dat je het moeilijk vindt om de confrontatie aan te gaan, dan is het een goed idee om je yogamat te pakken en een pittige yogales te doen zodat je de meeste frustratie al zelf kunt oplossen. Wees daarna stoer en ga het gesprek aan!

Grenzen bewaken

grenzen aangevenNog een belangrijke functie van je boosheid tonen, is dat je daarmee je grenzen bewaakt. Zonder grenzen ga je het niet redden in het leven en word je ziek. Pak door en zorg ervoor dat je gelukkig wordt, bent en blijft.

Een hele fijne yoga 🧘‍♀️ oplossing 💕

Een  yoga les dat werkt aan je 1e, 2e en 3e chakra. Het geeft je een basis dat veilig voelt. Je zen is na de les veel dichterbij.

Wil je een workshop doen waar je leert stralen en groeien?

Kijk in de workshop agenda

 

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page