Innerlijke schoonheid

Wist je dat je je innerlijke schoonheid aan de buitenkant kan zien? Vast niet of toch wel? Het gaat er niet om dat je geen rimpels hebt of dat je make-up goed zit, maar om je uitstraling.

Schaamte

Je merkt dat in veel vrouwen een zekere schaamte zit om zichzelf mooi te vinden. We vervloeken vaak ons lichaam en willen perfectie. Je lichaam moet er op een bepaalde manier uit zien. Wat een stress

Dualiteit

We zijn hier in het Westen in dualiteit met onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Onszelf waarderen als geheel, daar hebben we moeite mee. In het Oosten weten ze dat het in elkaar overloopt, het is complementair aan elkaar dus even belangrijk.

 

Boeddha

Boeddha probeerde in het begin van zijn weg naar samadhi zijn lichaam te ontkennen. Hij kwam erachter dat zijn lichaam dat niet leuk vond en dat je je lichaam ook moet voeden en verzorgen. Er moet balans zijn in je lichaam en je geest dat is heel belangrijk. De boeddhisten hebben dat goed begrepen. Je innerlijke kracht kan je laten stralen en dat maakt dat je een mooi mens wordt!

Wat kun je zelf doen?

  • Heb jezelf lief
  • Adem en mediteer
  • Pak je yogamat en doe een Yin yogales om je innerlijke schoonheid naar de oppervlakte te brengen

Wil je lessen volgen bij Pilago?
Dat kan volg dan de link ⬇️

Een gratis proefles volgen

Lid worden

Wil je een workshop doen waar je leert stralen en groeien?

Kijk in de workshop agenda

 

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page