“Normaal” wat is dat.

Weet jij dat nog, wat normaal ook al weer was, voordat Covid-19 de hele wereld in zijn macht had? We kennen het allemaal.

Wat doen de beperkingen

Niemand werd uitgezonderd, iedereen ging van de ene lockdown naar de andere. Bedrijven die zijn omgevallen omdat ze geen geld konden verdienen. Mensen die hun baan kwijt zijn en dan werken in sectoren (die het heel goed doen) maar niet hun passie draagt. Opgesloten zijn in je huis. Ongenoegen uiten op social media. Boos zijn op de overheid want ja, tegen het virus kan je niet vechten. Nu kunnen we worden ingeënt en vechten we daar weer tegen. We kennen het allemaal.

Ik ook Covid-19 gehad

Ik ben intussen ingeënt en realiseer me dat ik niet meer vatbaar ben om erg ziek te worden. Na 2x Covid 19 te hebben gehad, gelukkig “niet zo erg” , maar wel erg moe eruit gekomen. Langzaam maar zeker is dat weer beter geworden door rustig mijn leven weer op te pakken en mijn yin yoga weer te doen. Deze keer zonder camera om video’s op te nemen maar gewoon als cadeau aan mezelf.

Huidhonger

Ik merk in mijn massage praktijk dat veel mensen huidhonger hebben. De wereld is zo klein geworden door al de maatregelen. Zeker voor mensen die een knuffel nodig hebben en niet kregen.

Gelukkig is “de ergste lockdown” op 5 juni 2021 eindelijk voorbij. Het inenten gaat nu ook in een veel sneller tempo, zodat het masker en de 1,5 meter ook weg mag over een poosje. Restaurants binnen weer open. enz…

Wat gaan we weer doen na Covid-19

Maar komt alles weer terug, gaan we weer 3x zoenen, iedereen een hand geven en weer in iedereens veld staan?  Ik denk dat dat wel een poosje zal duren voordat het weer als normaal gaat aanvoelen. Het heeft een grote impact op ons allemaal gehad en angst is lastig kwijt te raken.

Het belangrijkste is weer een goed contact te krijgen met je lichaam en ademhaling. Met Yoga werk je daar aan en zul je gelijk na de les merken dat je weer in je lichaam zit. Je energie zal zich verbeteren en je zit weer lekker in je vel. Als je adem weer vol en aanwezig is, worden je gedachten ook rustiger. Door de yogabewegingen lossen ook je lichaam de verkrampingen op die je hebt opgelopen tijdens de lockdown van de yogastudio’s.

Wil je lessen volgen bij Pilago?
Dat kan volg dan de link ⬇️

Een gratis proefles volgen

Lid worden

Wil je een workshop doen waar je leert stralen en groeien?

Kijk in de workshop agenda

 

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page