Lightarian Reiki: wat is dat en wat kan je ermee?

Lightarian Reiki afstemmingen

Elke keer dat je een Lightarian-Reiki  afstemming ontvangt, worden je chakra’s en auralichamen nauwkeurig afgestemd op een bepaalde trilling. Tijdens het Lightarian afstemmingsritueel wordt dit specifieke trillingsniveau verankerd in je energetische systeem. Dit afstemmingsanker integrereert je Hogere Zelf met je fysieke Zelf. Je zult merken dat je in een proces komt van loslaten, transformeren en integreren.

Hoe zit het met mijn vrije wil? 

Je vrije wil wordt altijd gerespecteerd. De Lightarian afstemming wordt door jou aangevraagd, Jij geeft toestemming, en het werk wordt door jou gedaan en de Meesters, Engelen en meester ET-energieën van die specifieke Lightarian afstemming. Je kunt er op elk moment voor kiezen om het proces te vertragen, te pauzeren, te beëindigen of zelfs opnieuw te beginnen. De Lightarian afstemming is permanent. Maar door er bewust voor te kiezen kan het inactief worden. Je keuze wordt altijd gerespecteerd en geëerd door alle Lightarian Meesters, Engelen en meester ET-energieën. 

Als je juist de diepte in wilt kan dit ook met je Lightarian afstemmingen. De engelen, geascendeerde meesters en meester ET-energieën zullen je ondersteunen op welke manier je ook maar wilt.

Wat zijn de voordelen van Lightarian afstemmingen?

Je gaat door de afstemmingen een versneld transformatieproces in. Iets waar je misschien tientallen jaren of langer over doet om te verwerken en los te laten.  Nu zul je merken dat het in dagen of weken gebeurd. Je zult loslaten wat je niet meer dient. Je chakra’s en afratelden zullen harmoniseren met je nieuwe frequentie. Neem hierbij wat tijd om het in te laten burgeren in je systeem. Je zult andere denkwijzen, bewustzijn of mensen aantrekken die je helpen om te transformeren. De Lightarian afstemmingen zijn volledig verankerde, extreem hoog vibrerende, versnellende hulpmiddelen. Elke afstemming is meer dan een meditatie. Lightarian afstemmingen beïnvloeden je van binnenuit. 

Helende andere behandelingen die belangrijk zijn in dit proces!

Christel PotasseSessies zoals een massage, Reiki-behandelingen, yoga, enz. ondersteunen je van buiten naar binnen. Deze zijn ongelooflijk belangrijk. Naast Lightarian-Reiki is het belangrijk om deel te nemen aan yoga, ademwerk, bewegen terwijl je je verbindt met Gaia, massage om weer contact te krijgen met je lichaam. Dit allemaal om je ondersteuning van buitenaf te bieden. Massage, yoga, Reiki-behandelingen zijn belangrijke onderdelen van een levensstijl die welzijn bevordert, en wat ze bieden is heel anders dan een Lightarian-afstemming, die permanent is en ons van binnenuit ondersteunt.

Wil je kennismaken met deze energie dan kun je een behandeling boeken maar je kan natuurlijk ook een afstemming doen als je je Reikimaster 3A certificaat kan overleggen.

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page