Lightarian Reiki™ cursus

Lightarian Reiki™ bied je de krachtigste, hoogst vibrerende Reiki-helende energieën die erop dit moment beschikbaar zijn!

Heb jij net zoals ik had, de behoefte om meer verdieping te vinden in je Reikihealings? Na veel verschillende Reiki cursussen in de mastergraad afgerond te hebben, ben ik de Lightarian Reiki tegen gekomen. Ik voel na deze afstemmingen dat ik makkelijker bij mijn hogere zelf kan komen en kan een hartopening ervaren die echt groots aanvoelt.  Het gevoel dat alles op zijn plek valt omdat je bij je eigen wijsheid kan komen zonder er veel moeite voor te doen. Dat is er met mij gebeurd. Wil jij dit ook, dan raad ik je aan om ook deze afstemmingen te doen. Het is echt de moeite waard.

Lightarian Reiki™ bereidt je voor op het leveren van een breder spectrum van helende energieën door je Reiki-frequentie uit te breiden. Het is nu ontwikkeld om het genezingsproces voor de mensheid te versnellen, met de nadruk op het uitbreiden van je vaardigheden als Reiki-leraar/beoefenaar om helende energieën van een hoger vibrerende aard te kanaliseren ten behoeve van anderen.

De vereisten om deel te nemen zijn:

  • In het bezit zijn van Aspirant Reiki Master (3A) certificaat of Master Shambhalla reiki
  • In het bezit zijn van Karuna reiki certificaat. Als je deze niet hebt kan je beginnen met de Lightarian™ Buddhic Boost.

Een Lightarian zijn betekent dat je bewust bezig bent met je proces van innerlijke ontwikkeling, en dat je toegewijd bent de spirituele principes van zelfbekrachtiging, reiniging, heling, activatie en manifestatie in je leven toe te passen.

Ik ben reiki master 3A en ik wil dit! 

De Kosten zijn:

reset je geest€ 69,- per afstemming.
Alle 5 afstemmingen in 1x dan betaal je € 299,-

  1. Buddhic Boost,
  2. Lightarian Reiki™ I en II,
  3. Lightarian Reiki™ III,
  4. Lightarian Reiki™ IV en
  5. Lightarian Reiki™ V en VI.

Wat wordt van jou verwacht:

Elk trainingsniveau bestaat uit twee eenvoudige fasen:

  1. Een grondige zelfstudie van de Training Manual gevolgd door een Vraag/Antwoord uitwisseling met de Lightarian Reiki™ Teacher per telefoon of via E-mail,
  2. De Afstemming zelf die ongeveer 30 minuten duurt. (persoonlijk bij Pilago, met beeldbellen of op afstand)

Voor Lightarian Reiki™  wordt een uitgebreide trainingshandleiding geleverd bij elke band. Wachttijd tussen de Afstemmingen zijn 21 dagen

Na voltooiing van elk niveau van Lightarian Reiki™: Als beoefenaar ben je energetisch voorbereid om helende energieën aan je cliënten te geven en als leraar ben je, eenmaal geregistreerd bij het Lightarian Institute U.S.A, volledig voorbereid om te beginnen met het afstemmen van je eigen studenten.

Ik ben reiki master 3A en ik wil dit! 

Na betaling neem ik contact met je op om een afspraak met je te maken. Je kan ervoor kiezen om naar Pilago te komen of om het te doen via beeldbellen.
Ik ben Christel Potasse en zal je afstemmen in dit mooie proces.

Ervaringen van anderen

Geweldig!
Ik kan je niet vertellen hoe Lightarian Reiki mijn leven heeft verbeterd. Ik weet zeker dat je het allemaal al eerder hebt gehoord, maar de energie is voortreffelijk !!! Ik geniet er ZO van!!! -C.H.

Ik merk echt het verschil…
Ik merk echt het verschil met de Lightarian Reiki!! Het was zo geweldig om afgelopen vrijdag het geweldige afstemmingsproces met iedereen te delen. De geweldige herinneringen aan die afstemmingen zal ik altijd bij me dragen. Ik kijk ernaar uit om door te gaan naar de volgende niveaus. – J.E.

De voordelen zijn zo groot
Ik kan niet beginnen te vertellen hoeveel Lightarian Reiki mij persoonlijk heeft geholpen, evenals de mensen en dieren in mijn leven. Ik moedig mijn Usui Reiki-studenten aan om te blijven leren en verder te gaan met Lightarian Reiki, omdat de voordelen zo groot zijn. – P.S.

Ervaar 
De Lightariaanse afstemmingen hebben duidelijk een belangrijke bijdrage geleverd aan het opruimen en loslaten van veel energetisch afval in mijn leven, op een snelle en dramatische manier, de afgelopen maanden… Ik heb het gevoel dat ik meer “stroom”. Ik hou meer van mezelf. Ik vertrouw erop dat er een plan voor me is. En mijn spirituele gaven beginnen zich echt te verdiepen en in sommige gevallen dramatisch uit te breiden. – AG.

You cannot copy content of this page

%d bloggers liken dit: