Wat is een sterrenkind

sterrenkind

Het concept van “sterrenkinderen” is geworteld in bepaalde spirituele en metafysische overtuigingen. Sterrenkinderen zijn individuen dat ze van een andere planeet, sterrenstelsel of dimensie komen en ervoor hebben gekozen om op aarde te incarneren om de mensheid en de planeet zelf te helpen. Dit geloofssysteem is vaak verweven met ideeën over oude beschavingen, buitenaards leven en het doel van het menselijk bestaan.

Degenen die zich identificeren als sterrenkind voelen vaak een diep gevoel van er niet bij horen of “heimwee” naar een plek op Aarde die ze niet niet kunnen vinden. Ze kunnen ook een sterk gevoel van empathie hebben, verlangen naar een doel en een diepe verbondenheid met de kosmos.

Sterrenkinderen nemen specifieke kennis, vaardigheden en energieën mee van hun vorige incarnaties op andere planeten of sterrenstelsels. Ze voelen een sterke aantrekkingskracht in de richting van spiritualiteit, genezing of creativiteit. Hun missie is om de vibratie van de Aarde te verhogen en te helpen bij het collectieve ontwaken van de mensheid.

Het is belangrijk op te merken dat het concept van sterrenkinderen bestaat binnen het domein van spiritualiteit en metafysica en dat de geldigheid niet wetenschappelijk is bewezen. Uiteindelijk dient het als een hulpmiddel voor introspectie, zelfontdekking en spirituele verkenning voor degenen die betekenis en weerklank vinden in deze ideeën. Het maakt deel uit van een breder tapijt van overtuigingen die ons bestaan en onze plaats in het universum proberen te begrijpen. Neem de tijd om na te denken of het ook bij jou resoneert.

 

Activeer ook jouw kosmische DNA:

Lichtcodes voor sterrenkinderen 

 

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page