Yoga geheim 1

Klachten die stress gerelateerd zijn, kunnen in je bekken, schouders en hoofd opduiken en dan bedoel ik dat de stress daar pijnklachten kan geven. Leren waarom en hoe je met yoga de pijn in deze gebieden kan verhelpen? Wie wil dit nou niet? Lekkerder in je vel zitten waardoor je leven fijner zal verlopen.

Misschien is je beter voelen het enige wat je wilt. Maar er is veel meer voor je beschikbaar met yoga dan alleen je hoofd boven water houden.

Yoga doen

Ja… yoga doen of niet doen, soms heb je slechte dagen en wil je helemaal niets doen. Dan is het juist belangrijk om je yogamat te pakken en aan aan je 1e chakra te werken. Op slechte dagen zit je meestal in je hoofd opgesloten en ben je je gronding kwijt.

De kwaliteit van je leven zal zeker verbeteren naarmate je begint met het elimineren van de dingen die je van streek maken en ellende veroorzaken. De dingen die deze ellende veroorzaken, kunnen bepaalde mensen zijn of het kan een baan zijn. Maar het kan ook een bepaald gedrag of een gewoonte zijn die je ontdekt.

Jezelf onder de loep

Dit klinkt misschien hard, maar met yoga krijg je een groter bewustzijn en zal je ook jezelf onder de loep moeten nemen. Het zwaard snijdt tenslotte aan twee kanten. Je zal zien dat je leven anders wordt en dat je gedragingen gaan veranderen, omdat ze niet meer bij je passen.

Dit zal je leven niet alleen verbeteren, maar ook de manier waarop je met anderen communiceert zal veranderen. De magie is dat alles wat jij verandert, door je omgeving ook wordt gezien. De manier waarop je reageert of iets doet, zegt ook iets over de manier waarop je omgeving met jou omgaat.

Geduld

Je zult wel wat geduld moeten uitoefenen, want het gaat op een tempo dat met jou als geheel resoneert. Het heeft niks met het tempo van je Wil te maken.

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page