Deel 3 Aura leren zien

Aura

Aura’s zijn energievelden die fysieke objecten en wezens omringen. In de Yoga noemen we de energie lagen Kosha’s. Alles wat bestaat, vibreert met een energie. De aura is de tastbare manifestatie van de trillingsenergie van een object of persoon.
Met andere woorden, de aura is het energetische veld rond een persoon en bevat informatie over hun huidige staat van zijn.

Hoe kan je dan je aura zien?

Eerst kijken of je de energie om je handen kan zien

  1. Ga eerst op een comfortabele plek zitten waarbij beide voeten de grond raken. Dit is belangrijk omdat het u zal helpen om u te aarden.
  2. Sluit je ogen, haal een paar keer diep adem en breng je aandacht naar je ademhaling om je gedachten stil te krijgen.
  3. Wrijf  je handen warm voor ongeveer 30 seconden.
  4. Open je ogen breng je handen voor je en langzaam haal je je handen uit elkaar (ongeveer een handbreedte) kijk dan naar de ruimte ertussen. Dit is belangrijk. Je kijkt niet naar je handen en je kijkt niet naar wat erachter zit. Verzacht je blik zodat je ogen onscherp zijn de ruimte tussen je handen wordt dan wazig.
  5. Beweeg je handen weer voorzichtig tegen elkaar en trek ze weer uit elkaar, terwijl je nog steeds naar deze tussenruimte staart. U
  6. Je kan dan iets vaags, troebel, mistig zien of misschien kleine stofdeeltjes als je in het zonlicht zit. (Vergeet niet dat uw perceptie uniek is voor u, dus er is geen goede of foute manier om te zien).
  7. Experimenteer met je blik (veel mensen melden dat het veel gemakkelijker is om de onzichtbare uitstraling te zien wanneer ze uit de ooghoeken kijken, en niet rechtstreeks).

Deze nieuwe manier van kijken (in welke vorm dan ook) kan wat oefening vragen, dus maak je geen zorgen als je nog niets kunt ‘zien’. Het vergt veel oefening om steeds beter te kunnen zien. Leg geen druk of verwachtingen op jezelf. Vertrouw erop dat jij het ook kan.

Als je dit goed kan is de volgende stap, de aura van iemand anders te zien.

De energie om een ander persoon zien

  1. Nu heb je een partner en een effen witte muur nodig.
  2. Laat je partner voor de muur zitten of staan.
  3. Ga op een afstand van je partner staan ​​of zitten, zodat je hun hele lichaam kunt zien.
  4. Zorg ervoor dat goed gegrond bent.
  5. Gebruik nu dezelfde techniek om je blik te verzachten en in de ruimte te kijken, richt je aandacht op de bovenste helft van het lichaam en het hoofd van je partner, en laat je ogen daar gewoon rusten.

Focus niet. Kijk niet naar je partner en kijk ook niet naar de muur, maar kijk  in de ruimte om je partner heen. Sta alles toe wat in je waarnemingsveld komt. Nogmaals, probeer geen druk of verwachting op jezelf uit te oefenen en probeer echt te vertrouwen op wat je ziet, hoe het er ook uitziet.

Blijf oefenen, maar overdrijf het niet. Houd er rekening mee dat je waarnemingsvermogen groeit en evolueert door dit simpelweg te doen, dus forceer het niet. Je zal flikkeringen van energie rondom je partner gaan zien en dan zullen er ook kleuren voor je ogen verschijnen!

Het is ook mogelijk om deze techniek te gebruiken om je eigen aura te zien door een spiegel te gebruiken. Ga gewoon voor een witte of effen achtergrond zitten en plaats de spiegel voor je, ver genoeg weg zodat je je hele lichaam kunt zien. En herhaal dezelfde techniek.

Oplossing:

Wat je kan doen is de verbinding met je goddelijke vonk herstellen, door Yoga te beoefenen, mediteren en ook door je intentie neer te zetten.

Lees ook deel 1 wat is een aura
Lees ook deel 2 je aura helen
Lees ook deel 3 je aura leren zien
Lees ook deel 4 je aura kleuren
Lees ook de Kosha’s

Wil je ook yoga volgen om je aura te helen
in onze  yoga studio?

I love yoga, online yoga, yoga, pilates

3 gedachten aan “Deel 3 Aura leren zien”

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page