Deel 2 Je Aura helen

Aura helen, online yoga, yoga

Onze aura’s zijn onze eerste verdedigingslinie tegen lagere, schadelijke energie en psychische of subtiele ziekteverwekkers zoals stress, negativiteit, de gevoelens en bedoelingen van mensen, evenals milieuverontreinigende stoffen en psychische aanvallen.

De aura helpt ons ook om alle vier de niveaus van onze gezondheid te behouden en te ondersteunen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Hier wat redenen en oplossingen.

Energie koorden

In de loop van je leven ga je verschillende soorten relaties aan. Dit helpt je echt veel om tijdens je leven belangrijke lessen te leren. Deze lessen zullen je blijven achtervolgen totdat de boodschap duidelijk en ontvangen is. Maar let op niet al je relaties zijn nuttig.

Een koord werkt enigszins als een lijn tussen jou en een situatie, omgeving, herinnering of een persoon dat je energetisch verbonden houdt. Het koord is er omdat je deze op dit moment nodig acht om verbonden te blijven met een situatie, omgeving, herinnering of een persoon .

Er zijn verschillende soorten koorden, elk met een unieke reden. Eigenlijk doen alle koorden hetzelfde: ze houden je op een negatieve manier vast aan iets of iemand. Het is noodzakelijk dat de koorden worden ontdekt, geheeld en los gemaakt, dit om je vermogen terug te krijgen om in je leven makkelijker vooruit te komen.

Reden:

Je hebt twee mensen nodig om een koord te vormen, maar slechts één om het door te snijden. Om jezelf van een relatiekoord te bevrijden, is het belangrijk waaróm het koord er is, welke emoties hier aan vast zitten en dan jezelf toestemming te geven om los te koppelen en deze persoon in liefde los te laten.

Jezelf zien als slachtoffer maakt ook koorden, Dit komt omdat je geen verantwoording wilt nemen voor je situatie. Laat je niet figuurlijk gijzelen door een een bepaald persoon of een gebeurtenis dit ontkracht je.  Neem je geluk in eigen hand en laat het niet afhangen van je partner of je baan. Leer met je trauma’s op een gezonde manier omgaan en neem verantwoordelijk-heid voor je gedachten en daden zodat je de koorden kan gaan loslaten. Dit mag altijd met hulp van een gids/coach.

Er zijn momenten dat je mensen die de weg kwijt zijn in je omgeving. Deze  mensen willen zich voeden aan jou energie, omdat ze een gebrek aan energie hebben. Deze negatieve energiebalans zorgt voor een ‘dorst’ of ‘verlangen’ naar energie. Om dat te sussen, moeten ze ‘verbinding maken’ met jou als slachtoffer. Dit kan echter een uitdaging voor hun zijn, aangezien je over verschillende verdedigingsmechanismen beschikt. Dit is waarom deze mensen proberen een abnormale relatie te ontwikkelen, met stemmingswisselingen, in een poging ons hart te vergiftigen met schuldgevoelens en pijn. Hierdoor ontstaat er een ‘zieke band’ of een parasitair koord, van waaruit ze zich voeden aan jou vitale energie. Ook hier neem je verantwoordelijkheid, het weggeven van grote hoeveelheden energie aan anderen zonder iets aan jezelf terug te geven is iets wat jezelf aantrekt. Wees bereid om je gedrag hierin te veranderen en om jezelf te zijn in vrijheid. Geef alleen datgene waar je zelf blij van wordt en energie van krijgt. Misschien is het nodig dat je een punt zet achter een relatie, loopbaan of situatie als dat je nog steeds leegzuigt, zelfs als je gedrag is veranderd.

Oplossing:

Rituelen voor het doorsnijden van koorden zijn de beste manier om jezelf (spiritueel en mentaal) te bevrijden van parasitaire koorden. Natuurlijk is, psychologische hulp belangrijk als dat nodig mocht zijn. Het toxische effect kan diep zijn. Wierook olie in een brandertje kan je helpen de energieën op te ruimen die je spirituele energie leegmaken. Bovendien is bekend dat pepermunt olie je aura geneest, nadat je dergelijke bindingen hebt doorgesneden.

Scheuren in je Aura

Je aura heeft een dik energieschild. Dit is een zeer effectief verdedigingsmechanisme dat je gebruikt tegen lagere trillingen zoals bijvoorbeeld vloeken en zware boze energieën. Hierdoor kan het zijn dat je schild barst.

Reden:

Deze scheuren ontstaan ​​meestal na een psychische aanval, maar kan ook een ruzie doordrenkt met psychologische wapens zijn. Pijn en verdriet creëren een zwakte en deze psychische aanvallen kunnen je schild binnendringen en uiteindelijk scheuren. Hierdoor ontstaat een litteken, dat de deur opent voor toekomstige aanvallen.

Oplossing:

Versterk je aura met liefde en licht. Een genezend woord dat je kunt gebruiken is ‘Ra (m)’. Dit is het geluid van vuur (en licht) dat je kunt beheersen om je aura weer te voeden en af ​​te schermen. Sandelwood en Palo Santo helpen om scheuren die zich in je aura bevinden te genezen.

Chakra blokkades

In je lichaam zijn er verschillende processen die je goddelijke energie helpen te activeren. De meest bekende zijn je chakra’s. Er zijn zeven grote chakra’s, maar er zijn ook veel meer kleinere chakra’s in je hele lichaam.

Reden:

Om vele redenen kunnen deze chakra’s geblokkeerd zijn of ernstig vergiftigd door bijvoorbeeld gevoelens, trauma’s en of andere redenen. Dit kan helaas veel problemen opleveren. Ik heb eigenlijk een blog artikel voor dit probleem gemaakt.

Oplossing:

Het is belangrijk om je chakra’s regelmatig te reinigen om de energie te laten stromen! Dit is niet altijd gemakkelijk. Mirre en Palo Santo (het heilige bos) wierook, behoren tot de meest geliefde ingrediënten voor het deblokkeren van je chakra’s.

Blokkerende energie

Onze aura is een unieke en intelligente matrix van energie. Belangrijke informatie komt en gaat. Bovendien is deze intelligente matrix niet statisch, want hij reageert met alles in je buurt. Soms gebeuren er slechte dingen en reageert je aura door beschermende energie te produceren.

Reden:

Je aura kan je helpen een mentale aanval af te weren. Soms wordt informatie van een eerdere aanvallen opgeslagen, om te begrijpen wat er is gebeurd en hoe ermee om te gaan in de toekomst. Dit worden ‘energieresten’ genoemd. Het is geen ‘slechte energie’, het is alleen de herinnering die is opgeslagen in je astrale energie in je aura. Door deze energie kan je je gestagneerd en ‘zwaar’ voelen. Dit gebrek aan verse spirituele energie kan in feite worden veroorzaakt door deze blokkerende energie. We moeten het dus regelmatig afvoeren.

Oplossing:

Om dit te doen, is het goed om eerst te onderzoeken waar deze blokkerende energie vandaan komt om het te begrijpen. Wat veroorzaakte het? Het is een goed idee om dan een spirituele therapie te ondergaan of misschien een brainspot sessie om deze energieën af te voeren.

Onvoldoende gronding

Het is geen geheim dat je tijdens je interactie met je lichaam overweldigende activiteiten onderneemt. Dit is de reden waardoor we vaak overspoeld worden  door teveel energie en omdat deze energie deel uitmaakt van je verdedigingsmechanisme, moeten we deze energie altijd in evenwicht houden.

Reden:

Omdat je energie verschillende onevenwichtigheden in je chakra’s en aura kan veroorzaken, moeten we deze regelmatig opschonen. Daarom is aarding nodig. Aarding is een techniek die je door Yoga en pilates activeert, vooral als je een overweldigende ervaring hebt gehad. Massages geven je

Oplossing:

Wat je kan doen is de verbinding met je goddelijke vonk herstellen, door Yoga te beoefenen, mediteren en ook door je intentie neer te zetten.

Lees ook deel 1 wat is een aura
Lees ook deel 2 je aura helen
Lees ook deel 3 je aura leren zien
Lees ook deel 4 je aura kleuren
Lees ook de Kosha’s

Wil je ook yoga volgen om je aura te helen
in onze  yoga studio?

I love yoga, online yoga, yoga, pilates

Met dank aan: Mind Journal

3 gedachten aan “Deel 2 Je Aura helen”

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page