Deel 4 Aura kleuren

aura kleuren

Aura kleuren voor jullie die ze kunnen zien

Als je de energetische trillingen van je eigen en andere aura’s kan waarnemen, is het zeer waarschijnlijk dat er kleuren zullen verschijnen. Het is van vitaal belang, dat je weet dat het altijd een momentopname is. Dus de kleuren die je op dit moment ziet, zijn geen definitie van hun persoonlijkheid! De tint van een aura kleur heeft ook invloed op de betekenis ervan, dus houd altijd rekening met de kleurtoon en dichtheid.

Veel plezier!

Goud

Goud is de kleur die de dynamische spirituele energie en die de kosmische krachten weerspiegelt, de hoogste energieën van toewijding en herstel van universele harmonie. Het weerspiegelt ook de tijd van revitalisering.

Troebelere tinten geven aan dat de persoon in kwestie bezig is hoge ambities te doen ontwaken en eraan werkt om haar bestaan ​​in goud om te zetten.

Paars/violet

Paars is de kleur van warmte en het samengaan van de geest met het hart, je fysieke lichaam met je geest. Het duidt op een persoon die actief is en  evenwichtig, helder en bedachtzaam handelt.

Fysiek duidt het op een intensivering van cardiovasculaire activiteit, versnelt het de ademhaling en heeft het een positieve invloed op het hart en de longweerstand.

Lavendelpaars (paars + wit) is kenmerkend voor mensen die andere wezens spiritueel begeleiden.

De bleke maar toch heldere paarse tinten kunnen nederigheid en spiritualiteit weerspiegelen.

Roodachtige nuances kunnen duiden op passie of sterke wil, of de behoefte aan meer individuele inspanning.

Het is verbonden met het derde oog en de kruin chakra.

Blauw/indigo

Blauw is de tweede kleur die gemakkelijk te zien is in de aura, na geel. Het is de diepste, de koudste en de puurste kleur.

Het wordt vaak beschouwd als een kleur van de spirituele wereld, van pure, blijvende liefde en onvoorwaardelijke genegenheid. Het is de kleur van kalmte en sereniteit, van mijmering.

Donkerblauw is van mensen die door hun eigen inspanningen vooruitgang boeken.

Ultramarijnblauw in de vorm van een straal duidt op een bepaald vermogen om informatie uit de diepste lagen van bewustzijn te halen.

Blauw is verbonden met het keel chakra.

Roze

Roze is nauw verbonden met liefde, maar een zeer donkere tint kan wijzen op gevoelens van wantrouwen of bedrog. Verbonden met het hart chakra

Groen

Mensen met een groen aura zijn liefhebbend, gevend en genereus. Ze zijn diep verbonden met de mensen om hen heen en zijn vooral heel vriendelijk.

Heldergroene kleur met blauwtinten geeft een genezende kracht aan.

Een groene kleur met donkerblauwe vlekken laat zien dat de persoon op een intuïtief niveau in een evolutieproces zit.

Groen vergezeld van een prachtig rood onthult een bekwame chirurg. Het smaragdgroen drukt het verlangen uit naar onderzoek, logisch, helder en diepgaand denken.

Ook verbonden met het hart chakra.

Geel/Goud

Het is de kleur die gemakkelijk kan worden waargenomen in de aura en is de kleur van mentale activiteit en zonlicht. Bovendien is geel een kleur die stabiliteit biedt.

Mensen met een goudgele kleur in hun aura manifesteren intelligentie, intuïtie, pure liefde, innerlijke harmonie en hoge spiritualiteit. Alle heiligen hebben een gouden hallo.

Heldergeel geeft een eerlijke en ongecompliceerde persoon aan die u kunt vertrouwen.

Pasteltinten, vooral bleekgeel met een witachtige tint, weerspiegelen enthousiasme voor geweldige ideeën, spirituele ontwikkeling en krachtige ideeën.

Een gele kleur met een roodachtige tint drukt sterk een minderwaardigheidscomplex uit. Een vuilgeel behoort toe aan een angstig persoon, en het roodachtig geel behoort tot de fysiek verlegen individuen.

Deze kleur is verbonden met het zonnevlecht chakra.

Oranje

Oranje is de meest intense kleur van allemaal, een mengsel tussen het fysieke vlak (rood) en het mentale vlak (geel).

Zijn aanwezigheid duidt op een neiging naar evenwicht en harmonie, solide liefde en trouw. Mensen met een mooie oranje tint in de aura zijn fundamenteel vriendelijk en helpen vaak anderen. Deze kleur kan ook weerspiegelen dat de persoon open staat voor nieuwe subtiele domeinen.

De energie van oranje kleur is een fundamentele constructieve kracht die het fysieke lichaam in goede conditie houdt.

Het is verbonden met het sacrale chakra.

Rood

Rood staat voor avontuur en open staan om nieuwe dingen te ervaren en uit te proberen. Ze zijn grens verleggend en vinden het fijn nieuwe mensen te ontmoeten. Een rood aura staat voor sterk, direct en hebben financieel succes.

Rood is het fundamentele symbool van leven met een grote dynamiek. Het is de kleur van kracht, vuur en primaire creatieve kracht. Het is de kleur die de bloedsomloop van het lichaam beïnvloedt.

Levendig rood zet aan tot actie, het drukt impulsieve kracht, rijkdom, dynamiek, jeugd en gezondheid uit.

Puur en helder rood stimuleert, stimuleert en dynamiseert.

Verbonden met de wortel chakra

Bruin

Als het helder en stralend lijkt, betekent deze kleur een arbeidsintensief karakter en organisatorische geest. Het geeft ook aan dat je nieuwe wortels hebt en het verlangen dat je nieuwe ideeën uitkomen. Wanneer je het boven je hoofd of rond je voeten ziet, betekent bruin groei.

Deze kleur kan ook wijzen op een gebrek aan energie of onbalans, en wanneer het rond de chakra’s verschijnt, betekent dit dat deze energiecentra gezuiverd moeten worden omdat de energieën in deze chakra’s geblokkeerd kunnen zijn.

Grijs

Grijs is een kleur van initiatie en kan wijzen op het ontwaken van je aangeboren vermogens. Wanneer grijs een kleur binnendringt, duidt dit op een zwakte in je gezondheid en je karakter. Grijze banden of grijze punten op andere kleuren boven een orgaan, geven aan dat het orgaan energetisch lijdt en dat het binnenkort ziek kan worden.

Zwart

Zwart is eigenlijk geen kleur het is de afwezigheid van licht.

Zwart is een beschermende kleur die fungeert als een schild tegen externe energieën en kan een staat van zelfverdediging weerspiegelen of het feit dat de persoon geheimen heeft, het kan ook aangeven dat er een tijd van schulden en opofferingen op komst is.

Zwart kan ook aangeven dat er onbalans is op fysiek niveau en precieze indicaties geven van aangetaste gebieden door plekken in je aura aan te duiden.

Wit

Wit is ook geen kleur maar alle kleuren van het zichtbare spectrum, dus het absolute aanwezigheid van licht.

Een witte aura duidt op een staat van uitzonderlijke zuivering, een verbazingwekkend vermogen om de materiële wereld te overstijgen en waarheid en zuivering te weerspiegelen.

Interessant feit: de meeste baby’s beginnen met een witte aura.

Zilver

Wanneer zilver verschijnt als flitsen of uitgebreid op grotere oppervlakken, is dit een teken van creativiteit en vruchtbaarheid. Het kan ook duiden op een overvolle verbeelding, het plezier van reizen, dromen of contempleren.

yogaWees respectvol.

Als je goed wordt in het waarnemen van auravelden, zul je merken dat je ze kunt zien zonder zelfs maar te proberen. Misschien zie je de aura van de persoon die je boodschappen inpakt, of de aura van je buurman als die in de ochtend het huis verlaat.

Als je iemands aura kan zien, is dit privé, vooral als je geen toestemming hebt gekregen. Vertel dan niet wat je ziet! Oordeel niet en doe zeker geen aannames over hen op basis van de kleuren in hun aura. Onthoud dat veel kleuren een momentopname zijn. Aan de andere kant, als je aura’s kan zien  dan kan je het met anderen te delen als je  hun toestemming  hebt. Het kan  ongelooflijk hulpmiddel zijn!

Oplossing:

Wat je kan doen is de verbinding met je goddelijke vonk herstellen, door Yoga te beoefenen, mediteren en ook door je intentie neer te zetten.

Lees ook deel 1 wat is een aura
Lees ook deel 2 je aura helen
Lees ook deel 3 je aura leren zien
Lees ook deel 4 je aura kleuren
Lees ook de Kosha’s

Wil je ook yoga volgen om je aura te helen
in onze  yoga studio?

I love yoga, online yoga, yoga, pilates

2 gedachten aan “Deel 4 Aura kleuren”

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page