Massage 60 min

Een massage ondergaan is belangrijk  om verschillende redenen en heeft diverse voordelen voor zowel je lichamelijk als je geestelijk welzijn. Hier zijn enkele redenen waarom massage als belangrijk wordt beschouwd

1. **Ontspanning van spieren:**

Massage helpt bij het ontspannen van gespannen spieren en het verminderen van spierpijn. Het kan helpen bij het loslaten van knopen en spanning die zich in de spieren kunnen opbouwen als gevolg van stress, slechte houding of overbelasting.

2. **Stressvermindering:**

Massage kan helpen bij het verminderen van stressniveaus. Door de afgifte van endorfines (natuurlijke feel-good chemicaliën) te stimuleren, kan massage een kalmerend effect hebben op het zenuwstelsel en de algehele stress verminderen.

3. Verbetering van de doorbloeding:

Massage bevordert de bloedcirculatie, wat kan bijdragen aan een betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren en andere weefsels. Dit kan helpen bij het versnellen van het herstelproces en het verminderen van stijfheid.

4. Verbetering van de flexibiliteit:

Door het losmaken van gespannen spieren en het verbeteren van de bloedcirculatie, kan massage helpen bij het vergroten van de flexibiliteit en het bereik van de beweging.

5. Verbetering van de slaapkwaliteit:

Massage kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit. Het ontspannende effect van massage kan helpen bij het verminderen van slapeloosheid en het bevorderen van een diepere en meer rustgevende slaap.

6. Stimulatie van het immuunsysteem:

Sommige onderzoeken suggereren dat regelmatige massage het immuunsysteem kan stimuleren, wat kan bijdragen aan een betere algemene gezondheid.

7. Emotionele en psychologische voordelen:

Massage kan ook emotionele en psychologische voordelen bieden, zoals het verminderen van angst, depressie en het bevorderen van een algemeen gevoel van welzijn.

Het is belangrijk op te merken dat de effecten van een massage kunnen variëren afhankelijk van het type massage, de duur ervan en je individuele behoeften.  Je hoeft niet te kiezen welke massage je verlangt, wel hoelang je van een massage wilt genieten. Ik bespreek het met je voor ik begin 🥰. Alle massages worden met warme handdoeken, warme olie en warme tafel gegeven. Voel ook de magie van een Pilago massage

Massage inplannen

Massage van 60 minuten

hsp massage

Speciale massages en behandelingen

Duo massage (60 min)
Zwangerschapsmassage(60 min)
IET behandelingen (Intergrated Energy Therapy) (60 min)
Reiki behandeling (60 min)
Brainspotting (60 min)
Cranio sacraal therapie
Sport therapie
IET behandelingen (Intergrated Energy Therapy) met Christel

Review

Ben je op zoek naar iemand die je masseert en op intuïtie voelt wat nodig is voor je lichaam? Dan ben je op zoek naar Christel! Ik kom nu vanaf juli vorig jaar met enige regelmaat. Gestart met 2x per week vanwege een auto ongeluk en later 1x per week. Ik hoef nooit iets te zeggen, Christel weet precies wat mijn lichaam nodig heeft. Mijn knieën zitten al meer dan 20 jaar vol met vocht, na een behandeling van Christel voelen ze weer soepel en minder pijnlijk. Ik kan nu moeiteloos trappen lopen en mijn nek is aanzienlijk flexibeler geworden. Dank lieve Christel🙏🙏🙏 ik ben je eeuwig dankbaar🙏🙏🙏❤️ Wietske

Wat zijn de tarieven

Massage inplannen

Wij werken met Bashya olie 100% biologische olie

Wil je zelf thuis je lief of je kinderen masseren
dan kan je ook een mini massage cursus doen

Pilago is ook te vinden op www.massage-info.nl.

You cannot copy content of this page