Deel 1 Wat is een aura

aura reinigen, online yoga, meditatie

Als iemand weet dat ik met energie werk en af en toe aura’s kan zien en voelen, is vaak de eerste vraag die ze stellen: wat voor kleur heeft mijn aura dan?

Jij kan het ook!

Hoewel de meesten van ons misschien niet het vermogen hebben om een aura te zien, kan je het zeker voelen, zonder dat je je er bewust van bent. Als je een kamer vol mensen binnen loopt voel je vaak al de sfeer die er in de ruimte is, dan voel je intuïtief al de aura’s van anderen aan. In grote menigtes kan je het collectieve aura veld ook voelen dit merk je dan aan dat je emoties juist nog fijner worden of vervelender.   Alles om je heen bestaat uit energie en heeft een trilling. Dit wordt ook wel  een frequentie genoemd. Je kan zelf je eigen energie veranderen, lees maar verder.

Wat is een aura

Je aura is een pulserend energieveld of  elektromagnetische veld dat  compact is en een regenboog van prachtige kleuren heeft  (van goudgeel tot rood, blauw, grijs en soms zelfs troebel bruin en zwart) dat je fysieke vorm omgeeft. Bij mensen bestaat het uit zeven verschillende lichtlagen die zich in alle richtingen naar buiten uitstrekken en zijn nauw verbonden aan de chakra’s. Dit is je eigen interne en externe energie die je te allen tijde moet beschermen en verzorgen. Door de juiste stappen te nemen, kan je veel van je problemen met betrekking tot je aura effectief oplossen om te genieten van een gezonde geest en lichaam. Door je aura te verbeteren, kan je elke dag beter met je emoties omgaan en meer energie ontvangen.

Hoe krijg je balans

Vanuit energetisch oogpunt bekeken, zijn er drie dingen die een belangrijk onderdeel vormen voor het behoud van een gezond lichaam en een vredige gemoed:
– Zorg dat er voldoende energie naar binnen stroomt
– Voer onnodige energie af
– zorg dat er en gezonde energiestroom is
Wanneer één van deze drie uit balans zijn, kan dat leiden tot energetische storingen. Alvast een reden en oplossing.

Onvoldoende verbinding met je Hogere zelf

Het is een veel voorkomend probleem, dit omdat veel mensen zich afkeren van hun spirituele kant, je vergeet dan een heel belangrijk stukje informatie over jezelf aan te spreken. Je maakt namelijk  deel uit van iets groters, unieks en magisch. Volgens alle oude geschriften hebben we allemaal de goddelijke vonk in ons.

Reden:

Je energie wordt voornamelijk aangevuld door deze goddelijke vonk in jou,. Daarnaast halen we energie uit voedsel, water en het milieu, terwijl de aarde je ondersteunt en voeten geeft (gronden) Als je je goddelijke bron verwaarloost, blokkeer je de poort van je goddelijke voeding. Dit maakt je aura kwetsbaar. Je voelt je gedesoriënteerd, verdrietig en ongeïnspireerd.

Oplossing:

Wat je kan doen is de verbinding met je goddelijke vonk herstellen, door Yoga te beoefenen, mediteren en ook door je intentie neer te zetten.

Lees ook deel 1 wat is een aura
Lees ook deel 2 je aura helen
Lees ook deel 3 je aura leren zien
Lees ook deel 4 je aura kleuren
Lees ook de Kosha’s

Wil je ook yoga volgen om je aura te helen
in onze  yoga studio?

I love yoga, online yoga, yoga, pilates

3 gedachten aan “Deel 1 Wat is een aura”

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page