Loslaten

Loslaten

“You’ve got the words to change a nation, but you’re biting your tongue.
You’ve spent a lifetime stuck in silence afraid you’ll say something wrong.
If no one ever hears it, how we gonna learn your song?
You’ve got a heart as loud as lions so why let your voice be tamed?
Maybe we’re a little different, there’s no need to be ashamed.
You’ve got the light to fight the shadows so stop hiding it away.”

Geschreven door :Emeli Sande

Heb je ook de behoefte om oude patronen los te maken omdat het nu niet meer bij je hoort? Voel je ook dat er een strakke band om je hart en/of zonnevlecht zit? Merk je ook dat er zoveel regels normen en manieren om in het leven staan zijn waar je je elke keer onbewust mee bezig bent? Misschien past het wel niet meer bij je en wil je dingen veranderen. Maar Hoe?
Het kan dat je je benauwd en onvrij voelt. Kijk of de ruimte die je inneemt dan wel groot genoeg is voor je zodat je energie kan stromen. Wat zou er gebeuren als jij vertrouwde manieren zou loslaten? Hoe ziet jouw leven eruit als je helemaal vanuit jezelf, vanuit jouw hart en ziel, zou leven?

Wil je misschien in je kracht leren staan en uit je slachtoffer rol komen?
* Dit is als je wegloopt als het moeilijk is
* Of altijd de schuld buiten je zoekt
* Of je eet als je eenzaam bent
* Wil over alles controle hebben
* Wat heb je nodig om eruit te komen

Zelfvertrouwen, moed, in het nu blijven en ontspanning zoals meditatie of yoga voor stilte zoeken

Verder is het goed om je “controle over alles te willen hebben” wat bij te stellen. Je hebt geen controle, alles loopt zoals het hoort te lopen er is een flow waar je in kan komen, ga daarin mee en kijk wat het leven je brengt.

Ik snap dat het lastig is en dat je alles geregeld wilt hebben tot in het kleinste detail en dat je denkt dat er altijd concurrentie is waar je tegen moet vechten, maar als je in je binnenste kijkt is dat dan echt zo, of heb je dat er zelf van gemaakt.  Misschien moet je kijken of je geholpen kan worden in wat je wilt bereiken, of wil je eigenlijk een andere kant op maar durf je niet los te laten.

Kijk of je in het nu kan blijven en zien wat er nu om je heen gebeurd er is veel om geïnteresseerd in te zijn!

Onderzoek dit en zeg tegen jezelf: Ik geef toe dat ik mijn leven niet alleen met mijn wil en mijn kracht onder controle kan houden.

Geuren

Cederhout: 10 druppels
is een sterk aardende olie met een verzachtende en zuiverende werking. Hij geeft kracht en waardigheid, kalmeert en verdiept de ademhaling. De olie werkt verwarmend en troostend bij moeilijke levensomstandigheden.
Omdat cederhout verwarmend werkt, het gevoel van eigenwaarde versterkt en helpt bij het loslaten van de door de omgeving opgelegde verwachtingspatronen is cederhout etherische olie ook heel geschikt voor meditatie. De olie kan ons helpen een gevoel van evenwichtigheid en een gevoel dat wij ons eigen leven beheersen, te ontwikkelen en te handhaven.

Sinaasappel olie: 15 druppels
sinaasappel olie is een warme olie die voedt de ziel en geeft een gevoel van vreugde.

Mudra

Ksepana mudraDe Ksepena mudra gebruik je om alle negatieve energie en stoffen uit je lichaam te halen. Het haalt alle oneerlijke momenten uit le leven weg.

Stenen

obsidiaanObsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen

Bij vergeven gaat het niet over de ander maar over jou. Het is loslaten van de last die je met je meedraagt. Dalai lama

2 gedachten aan “Loslaten”

  1. Pingback: Yama's

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You cannot copy content of this page